veliki brojevi obuce
količina .......

Evropski lider u proizvodnji posebnih veličina obuće

Informacije putem telefona 064 1749464  od ponedeljka do petka, od 12 do 17 h 

Preporučujemo kontakt putem emaila i facebook poruka, kliknite ovde 
Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

Žena

Muškarac

Politika privatnosti

Izjava o politici privatnosti:

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i svih ličnih podataka ostavljenih na stranici. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima, i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, u svrsi obavljanja posla.

Svi zaposleni Internet prodavnice Andypola.rs, i poslovni partneri koji imaju pristup podacima odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko koristite www.andypola.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinke koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.andypola.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti sajt uz nadzor roditelja ili staratelja.

Andypola.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja, ili u slučaju greške u sistemu. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije na www.andypola.rs ćemo koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta, i nećemo ih koristiti u druge svrhe ili dostavljati trećim licima.
 

Uskoro prodavnica u Beogradu! 

Beograd © 2017. Sva prava zadržana
Tienda virtual desarrollada por DATAWEB
CARGA_OK
Povezivanje sa Paypal servisom.
Vreme čekanja je završeno, pogledajte u korpi stanje artikla
Otkazati
Prihvatiti
Ne zaboravite da unesete kod
Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?