Izlogovati se

x
Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

Prezentacija specijalnih veličina obuće - uskoro

Moja korpa
{nombre}
količina{cantidad}Maloprodajna cena{precio}Ekstra{importeunico}Ukupno{total} EUR
0
0
10
Minimalna porudžbina je 10,00 EUR
Para poder usar Paypal Express es necesario seleccionar el destino de envío.
Actualmente la forma de pago seleccionada no es Paypal Express. Debes cambiar la forma de pago para utilizar esta forma de pago.
Korpa je prazna, ne postoje stavke u njoj
Pretražiti
Napredno pretraživanje
{nombre}
{marca}
{categoria}{precio}
Nema pronadjenih artikala u ovoj kategoriji
Opšti uslovi kupovine
Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Andypola.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Andypola.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. Komunikacija elektronskim putem Kada posetite Andypola.rs ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.
Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice Andypola.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Opsirnije u sekciji o zastiti privatnosti.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su strancie, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Andypola.rs ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Andypola.rs. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Andypola.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.
Vaš nalog
Ukoliko koristite Andypola.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Andypola.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Andypola.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Andypola.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže porudzbinu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije ćemo koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i nećemo ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.
Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Andypola.rs . Andypola.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja, i na sajtu i na facebook stranici. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Andypola.rs . Protiv takvih aktivnosti moze se pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.
Opisi proizvoda
Andypola.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ali ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Molimo Vas da ukoliko primetite odredjene greske, ukazete nam na istu putem emaila.
Cene proizvoda
Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Andypola.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Andypola.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.
Radno vreme
Online prodavnica Andypola.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni. Promena (ažuriranje) podataka na sajtu Andypola.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci naseg sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.
Ostalo
Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Andypola.rs.
Uslovi kupovine na internet prodavnici Andypola.rs
Uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu: I NARUČIVANJE Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice Andypola.rs potrebno je da ispratite sledeće korake: 1. Registracija ili prijava 2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite 3. Pregled Korpe 4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke 5. Način dostave 6. Izbor načina plaćanja 7. Pregled i potvrda porudzbine. Detaljnije o tome mozete videti u odeljku naseg sajta KAKO KUPITI.

Vasa www.andypola.rs
CARGA_OK
Povezivanje sa Paypal servisom.
Vreme čekanja je završeno, pogledajte u korpi stanje artikla
Otkazati
Prihvatiti
Ne zaboravite da unesete kod
Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?
¿Quieres recuperar la última cesta?
Introduzca como mínimo 3 caracteres en el campo de búsqueda
Artículo/s añadido a la cesta
Greška: Niste popunili sva polja
Prevucite ili kliknite ovde da biste otpremili datoteke
Tu navegador no soporta el arrastre de archivos
Por favor usa el formato antiguo para subir los archivos
El tamaño del archivo ({{filesize}}MB) supera el límite establecido. Tamaño Máximo: {{maxFilesize}}MB.
No puedes subir archivos de este tipo
Poništiti upload
Da li ste sigurni da želite da otkažete upload?
Eliminar archivo
No puedes subir mas archivos
E-mail adresa nije u pravilnom formatu.
Greška: Niste popunili sva polja
Ne podudara se email adresa
Vaša lozinka nije tačna.
Morate da prihvatite naše uslove trgovine.
Kliknite OK ako želite da primate naš newsletter. Ako ne želite da dobijate naše povremene poruke onda kliknite Cancel i nastavite sa registracijom.
*
Vaša registracija je završena uspešno.
Sigurnosni kod
EUR
EUR
24.06.2018
0,00
0,00
0
0
174
2018